Výstavy 2012

KV České Budějovice 14.4. - VN1 a V

Aschlee Bella di Notte se krásně předvedla(což jsem vůbec nečekala) a získala známku Velmi nadějná 1..a její taťka Engík )Filippo z Vilete Bohemia) získal ve velké konkurenci krásných šampionů známku Výborný :-) Posuzoval nás pan Johan Andersson.

MVP Mladá Boleskav 25.8 - V a VN 1

Engík získal ve třídě šampionů známku Výborný a Aschlinka na své úplně první výstavě získala Velmi nadějnou 1 a s velmi krásným posudkem :-). Posuzoval nás pan Iuza Beradze.

http://www.youtube.com/watch?v=nYX1QgekgiE&feature=plcp

SV Jihlava 4.8. - V3

Engík se krásně předvedl a získal krásnou výbornou 3. Posuzovala nás paní B.Hacourt-Brown/UK.

MVP Litoměřice 26.5. - V4

V Litoměřicích jsme chytli fakt dost silnou konkurenci a tak jsme se umístili až jako čtvrtí, ale nevadí, horší bylo, když nám pak uletěl posudek, který se nám nepodařilo najít. Posuzovala nás paní Angela Kováčová (SK)

KV Anif(Rakousko) 20.5. - V

Hned druhý den po světovce jsme vyrazili na rakouskou klubovku kousek od Salzburgu. Dostali jsme výbornou, Engíkova ségra byla čtvrtá, takže V4 :-) 

Světová výstava psů Salzburg 19.5.2012 - V

Naše první světovka :-)). Bylo to úžasný, tolik krásných psů, jen v naší třídě šampionů nás bylo 15 a jeden krásnější než druhý. Na pořadí jsme se nedostali, ale se známkou výborný jsem maximálně spokojená :-). Engíka ségra Fifča také získala známku výborná bez pořadí.

KV Řasná u Telče 28.4.2012 - V3

První letošní klubovka letos proběhla na opravdu krásném místě a taky se povedlo i počasí, které na duben bylo spíše nadprůměrné :-). Nejdřív jsme si vyzvedli ceny za Pracovního šampiona a pak za 2. nejlepšího pracovního psa za rok 2011. Pak jsme ve třídě šampionů obsadili 3.místo v konkurenci 9 psů, takže úžasnej den :-). Po výstavě jsme ještě zavítali na návštěvu ke Katce a štěńátkům :-)

MVP Brno 5.2.2012 - V3

Druhý den výstavy jsme byli třetí a posuzovala nás paní B. Kremser, SLO.

MVP Brno 4.2.2012 - V2 res. CAC

Naše první letošní výstava. Posuzoval nás pan H. Jones, GB.