Výstavy 2010

NVP Brno 25.9.2010 - V1 CAC

Po dvouměsíční pauze jsme s Engíkem vyrazili na výstavu do Brna. A zadařilo se!! Krásné první místo v konkurenci 4 psů. Posuzovala nás paní rozhodčí Petra Márová a byla unešená s Engíkova pohybu :-)))

NVP Mladá Boleslav 17.7.2010 - V4

S Engíkem jsme byli čtvrtí, ale vůbec nám to nevadilo, výstavu jsme si užili jako vždy :-) . Posuzovala nás Jadwiga Niciewicz stejně jako minulý rok na té samé výstavě, Engík není zrovna její typ a s tím nic neuděkáme :-)

KVP Lysá nad Labem 29.5.2010 - V1, VT, KV

Tuhle výstavu jsme měli skoro doma, to by byl hřích se jí nezúčastnit...Bylo krásné počasí, výstavu a vůbec celý den jsme si moc užili. Posuzovala nás paní Olga Dolejšová.

 

MVP Litoměřice 22.5.2010 - V2, res.CAC(platí CAC), res.CACIB

Enýsek ve svých 25 měsících získal res.CAC a jelikož se umístil za českým šampionem tak na něj přechází titul CAC a to znamená, že má letos na kontě už tři právoplatný CACE!!!! Pak mě Engík ještě šokoval, když jsme porazili i šampiony a dostali res.CACIB. Posuzovala nás paní Edith Soltesz.

 

 

 

 

 

KV KCHBC Mladá Boleslav 2.5.2010 - V2 Res.CAC(platí CAC)

Engíkovi jsou 2 roky teprve 14 dní a ve třídě otevřené získal Res.CAC (platí CAC) v konkurenci 9 psů. Posuzoval pan David Hyde z Velké Britanie.

KVP Mladá Boleslav 3.4.2010 - V1, VT, KV, VMB, 5.BIG

V Mladé Boleslavi se nám podařilo porazit jak psi tak feny a dostali jsme se tak do závěrečných soutěží, tam jsme byli vybráni mezi nejlepších 5 psů skupiny. Posuzoval nás pan Andráš Polgár ze Slovenska. V závěrečných soutěžích pak pan Milan Krinke.

 

 

 

 

 

 

MVP Brno 7.2.2010 - VD3

V neděli jsme skončili jako poslední, co k tomu říct, prostě se paní rozhodčí Engík nelíbil. Posuzovala ho paní Anna Kochan z Polska.

 

MVP Brno 6.2.2010 - V2

V sobotu jsme získali krásné druhé místo, bohužel jen V2. Posuzoval nás pan Christian Karcher z Francie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NVP Olomouc 10.1.2010 - V1 CAC

Po úspěšné cestě do Olomouce jsme vyhráli a získali titul "ČESKÝ JUNIOR ŠAMPION". Posuzoval nás pan Tibor Havelka ze Slovenska.